шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

Administraţia publică funcţionează în concordanţă cu principiile autonomiei locale, descentralizării, legalităţii şi al consultării cetăţenilor cu privire la problemele locale. Autonomia locală este un drept exercitat de consiliile locale şi primari, de consiliile judeţene, alese prin vot direct.

Primăria este organul executiv al Consiliului local. Primarul este şeful administraţiei publice locale. Primarul reprezintă oraşul în relaţiile cu persoanele fizice sau juridice din ţară sau străinătate

Consiliul Local al comunei Şuletea, este organul legislativ compus din 11 membrii.

Şedinţele Consiliului local se desfăşoara lunar, în funcţie de problemele apărute, în diverse decade al lunii.

La fiecare şedinţă a Consiliului local primarul expune informaţiile privind activitatea administrativă, şedinţele fiind publice, cetăţenii putând lua parte.

Intre primarul comunei si consiliul local exista o stansa colaborare conlucrand in vederea realizarii obiectivelor necesare dezvoltarii comunei.

Cele doua organe reprezentative ale comunei pun accentul pe dezvoltarea comunitatii prin accesarea de fonduri europene in vederea realizarii unor proiecte urmarind obiective precise.

Aparatul de specialitate al primarului cuprinde urmatoarele compartimente: compartimentul contabilitate, asistenta social, agricol, serviciul voluntar de situatii de urgenta. Acest ultim compartiment necesita dotari si imbunatatiri in privinta acordarii primului ajutor . Compartimentul de situatii de urgenta este constituit dintr-un functionar si membrii voluntari.Avand in vedere ca localitatile comunei sunt la o distanta destul de mare de orasul Birlad (unde se afla Remiza de pompieri), de aproximativ 40 km este necasara doatrea cu o autospeciala pentru interventia in caz de urgenta. Pentru evitarea unor pagube materiale, avand in vedere ca suntem o comunitate destul de saraca, este necesara interventia cu promptitudine salvand bunurile cetatenilor.

Activitatile predominante sunt cresterea animalelor, viticultura si cultivarea terenului agricol.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.

Contact

  • sat Suletea, comuna Suletea
    Vaslui, România
  • tel: 0235 426 784
    fax: 0235 426 784
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Despre comuna Suletea

Șuletea este un sat din judetul Vaslui, asezat pe dealurile Fălciului, situat aproximativ la 40 km de Bârlad. Cele mai vechi documente care amintesc de existența satului Șuletea datează din anul 1793 din care rezulta ca satul avea o suprafața de 826 de hectare unde erau menționați proprietarii terenurilor învecinate cu ale satului Șuletea.

Citeste mai departe...

Harta Vaslui

Scroll to top