шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

Dragi cetateni ai comunei Suletea,

Va rog sa-mi permiteti sa va transmit pe aceasta cale cele mai alese ganduri de bine, sanatate si mult succes in activitatea dumneavoastra de zi cu zi. Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca actuala conducere a primariei comunei Suletea a inceput inca din vara anului trecut lupta cu problemele si neajunsurile comunei.

Este adevarat asteptarile sunt mari, problemele sunt multe si nu pot fi rezolvate toate atat de repede cum am dori cu totii, suntem constransi de limita posibilitatilor financiare, de limita personalului existent, si de ce nu de imperfectiunea anumitor legi in virtutea carora ne desfasuram activitatea.

Cu toate acestea insa ne-am declarat public hotararea de a ne pune in slujba comunitatii noastre toata forta, increderea, vointa si inteligenta de care dispunem astfel incat intr-o scurta perioada de timp in ciuda crizei financiare pe care o strabate si Romania, comuna Suletea sa prospere intr-o maniera ireversibila prin atragerea de investitori, investitii in infrastructura domeniului public, conditii mai bune pentru elevii din scolile comunei, promovarea activitatilor culturale sportive si de agrement toate acestea avand drept scop cresterea nivelului de trai al locuitorilor comunei.

Asa cum am promis in campania electorala din vara anului trecut, sustin neconditionat creearea unor locuri de munca. Pentru acest obiectiv, am infiintat Societatea “Servicii Comunale Suletea”, a carui asociat unic este Consiliul Local Suletea. Aici avem posibilitatea sa ne autogospodarim, prestarea serviciilor le vom face cu tineri priceputi din comuna care vor fi angajati. Astfel banii vor ramane in comuna si vom aduce venit la bugetul local. Tot aici avem posibilitatea sa participam la licitatia pentru adjudecarea traseului de transport persoane Suletea-Barlad. Avand in vedere posibilitatile bugetare reduse din aceasta perioada atentia noastra este indreptata in special inspre promovarea unor proiecte care au drept sursa de finantare fondurile structurale europene. In cadrul acestora am promovat urmatoarele proiecte: “Infiintarea sistemului de canalizare a satului Suletea”, “Infiintare sistemului de alimerntare cu apa in sat Fedesti, comuna Suletea, judet Vaslui”,"Infiintarea sistemului de canalizare in sat Fedesti comuna Suletea judet Vaslui", “Modernizare drumuri satesti si strazi principale (Suletea,Rascani).

De asemenea stim cu totii ca avem un deficit in compartimentul agricol, lipsa titlurilor de proprietate este acuta, fapt care, din pacate pentru niciun primar postdecembrist nu a reprezentat o prioritate. Am demarat deja cu ajutorul Consilului local remasurarea terenurilor si efectuarea parcelarilor cadastrale.

Cu siguranta am atat de multe lucruri sa va transmit insa din dorinta de a nu va retine prea mult timp doresc sa va rog sa ramaneti optimisti pentru ca suntem convinsi de faptul ca ne aflam pe drumul cel bun.

Este adevarat de asemenea ca mai este mult de lucru pentru a schimba in bine fata comunei noastre, insa contez pe intelegerea si sprijinul dumneavoastra astfel incat fiecare in zona proprietatii pe care o detine precum si la locul de munca printr-o preocupare sustinuta poate contribui la aceasta.

Va doresc multa sanatate, prosperitate, intelepciune si dragostea bunului Dumnezeu sa fie asupra noastra a tuturor.

Cu stima,

prof. Ciprian Robert TAMAS

CV Primar Tamas Ciprian

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.

Contact

  • sat Suletea, comuna Suletea
    Vaslui, România
  • tel: 0235 426 784
    fax: 0235 426 784
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Despre comuna Suletea

Șuletea este un sat din judetul Vaslui, asezat pe dealurile Fălciului, situat aproximativ la 40 km de Bârlad. Cele mai vechi documente care amintesc de existența satului Șuletea datează din anul 1793 din care rezulta ca satul avea o suprafața de 826 de hectare unde erau menționați proprietarii terenurilor învecinate cu ale satului Șuletea.

Citeste mai departe...

Harta Vaslui

Scroll to top